Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Johan Cruijff vijfje uitverkocht

De herdenkingsmunt van Johan Cruijff is uitverkocht bij Goudwisselkantoor. Er was veel belangstelling voor de 5 euro Johan Cruijff UNC in coincard, maar deze is vanaf heden niet meer leverbaar. Dat betekent dat de totale oplage van 50.000 exemplaren binnen één week is uitverkocht.

Goudwisselkantoor werkt samen met VerzamelaarsMarkt, waar nog wel de BU-coincard en de Eerste Dag Uitgifte van Cruijff verkrijgbaar zijn.

Officieel distributiepunt

Goudwisselkantoor is het officiële distributiepunt van de Koninklijke Nederlandse Munt en levert in alle Nederlandse vestigingen de officiële herdenkingsmunten uit.

Mis geen uitgifte meer!

Wilt u er zeker van zijn dat u de officiële herdenkingsmunten aan uw verzameling kunt toevoegen? Reserveer dan een volgende officiële herdenkingsmunt bij de bekendmaking. U reserveert de munt in de webwinkel van VerzamelaarsMarkt.nl. U bestelt daar de munt en selecteert bij uw bestelling het Goudwisselkantoor bij u in de buurt om de munt na uitgifte op te halen. Zo bent u er zeker van dat u geen herdenkingsmunten meer hoeft te missen.