Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Johan Cruijff herdenkingsmunt 20 september beschikbaar

Woensdag 20 september aanstaande zal de officiële eerste slag plaatsvinden van de herdenkingsmunt van Johan Cruijff. De belangstelling voor de munten is groot en er zijn dan ook al veel munten vooraf gereserveerd. Vanaf woensdag 20 september is de munt verkrijgbaar bij Goudwisselkantoor. We zijn het officiële distributiepunt van de Koninklijke Nederlandse Munt en leveren in alle Nederlandse vestigingen de officiële herdenkingsmunten uit.

In verband met de grote belangstelling wijzen we u op wat concrete zaken rondom de uitgifte.

Vanaf wanneer is de Johan Cruijff herdenkingsmunt verkrijgbaar?

Vanaf woensdag 20 september is de munt verkrijgbaar bij alle Nederlandse Goudwisselkantoren. De kantoren openen om 09.30 uur. De tijden van de mobiele Goudwisselkantoren vindt u hier.

Welke varianten zijn er te koop?

Bij de Goudwisselkantoren is alleen de 5 euro Johan Cruijff UNC in coincard te koop. Wilt u graag één van de andere Cruijff uitgiften in bezit hebben? Goudwisselkantoor werkt samen met VerzamelaarsMarkt.nl. Hier kunt u de andere Cruijff uitgiften bestellen. Alles zolang de voorraad strekt.

Hoeveel stuks kunt u aanschaffen?

Vanwege de grote belangstelling kunt u maximaal 1 exemplaar per persoon kopen. Ons streven is om de munten zo eerlijk mogelijk te verdelen. Ook als u voorheen meerdere exemplaren kocht bij de Primera of PostNL punten; bij deze uitgifte van Johan Cruijff geldt een max. van 1 per klant.

Hoe kunt u betalen?

U kunt de herdenkingsmunt alleen tegen contante betaling aanschaffen in Goudwisselkantoor. Wij vragen u om gepast te betalen, zodat de afhandeling vlot kan verlopen.

Waar is het dichtstbijzijnde Goudwisselkantoor?

Goudwisselkantoor heeft bijna 70 kantoren in Nederland. Het dichtstbijzijnde kantoor vindt u hier

Tip!

Wilt u er zeker van zijn dat u de officiële herdenkingsmunten aan uw verzameling kunt toevoegen? Reserveer dan een volgende officiële herdenkingsmunt bij de bekendmaking. Goudwisselkantoor werkt hiervoor samen met webwinkel VerzamelaarsMarkt.nl. U bestelt daar de munt en selecteert bij uw bestelling het Goudwisselkantoor bij u in de buurt om de munt na uitgifte op te halen. Zo bent u er zeker van dat u geen herdenkingsmunten meer hoeft te missen.