Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021080

Goudwisselkantoor start nieuw concept en opent ‘juwelier nieuwe stijl'

Op woensdag 8 juni opent Reclaimed jewels aan de Stationsstraat 51 de pilotstore van dit nieuwe concept. Geen juwelier zoals we die kennen en ook geen klein boetiekje of grote keten. In deze ‘juwelier nieuwe stijl’ van zo’n 100 vierkante meter kunnen liefhebbers van betaalbare en unieke sieraden hun hart ophalen.

Gedragen en nieuw

In de winkel is straks een flinke collectie gouden en zilveren sieraden te koop, ongeveer twee keer zoveel als bij de gemiddelde juwelier. Allemaal gedragen of met een bijzondere herkomst of waardevol maakproces. Sieraden met een verhaal dus. De inrichting onderstreept dit: het wordt een open en laagdrempelige winkel, weinig vitrines of balies. Je ziet straks de verhalen achter de sieraden en er komt een steeds wisselende collectie. Allemaal ingedeeld op stijl waarmee de shopper eenvoudig de koppeling kan maken met haar/zijn kledingstijl. 

Wisselende collecties voor dames en heren

Er worden zowel dames- als heren collecties gepresenteerd.Meerdere collecties per seizoen, geselecteerd en ingedeeld op stijlen. Reclaimed biedt unieke sieraden, bereikbaar voor iedereen: alles is van echt goud of zilver en de prijzen liggen gemiddeld lager dan bij de reguliere juwelier. Ook wordt het mogelijk om sieraden te laten taxeren, te verkopen en te verpanden. 

Ook online

​Reclaimed is zowel een winkel, als een webshop. Alle producten in de winkel worden ook online aangeboden. Daarnaast bevat de webshop vele duizenden andere unieke sieraden.

Feestelijke opening

Op 8 juni om 09.30 uur wordt Reclaimed jewels feestelijk geopend. Speciaal voor deze gelegenheid ontvangt iedere klant bij besteding van minimaal € 50,- een Fashion Cheque t.w.v. € 10,- cadeau.  Deze actie loopt tot en met 30 juni.