Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn Goudwisselkantoor. Een gerenommeerd familiebedrijf met jarenlange ervaring in de inkoop en verkoop van waardevolle objecten. Wij zijn de specialist voor het verkopen van uw goud, zilver, munten, sieraden, horloges en diamanten. Verder kunt u bij ons geld wisselen, beleggen, verpanden en uw kostbaarheden laten veilen.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is opgericht in 1984. Het bedrijf is ontstaan als handel in munten en postzegels. Inmiddels is Goudwisselkantoor uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Duitsland en België. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van goud, zilver en verzamelobjecten.

Ruim 40 jaar ervaring

De afgelopen 40 jaar hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waarmee we u graag van dienst zijn. We zijn we lid van diverse vakverenigingen. Goudwisselkantoor is geautoriseerd door De Nederlandse Bank en werkt samen met de Koninklijke Nederlandse Munt.

Onze expertise

Wij investeren in de expertise van onze medewerkers. De kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd wordt één op één overgedragen. Zo kunnen wij al onze klanten van het juiste advies voorzien bij kopen, verkopen, veilen, verpanden, beleggen en verzamelen.

Gedreven ondernemersfamilie

Goudwisselkantoor is eigendom van familie De Ruiter. De jarenlange kennis en ervaring is ondergebracht in diverse bedrijven, die met hun eigen specialisme actief zijn in binnen- en buitenland. Ze richten zich op het in- en verkopen, veilen, verpanden en beveiligde opslag van edelmetalen, sieraden en verzamelobjecten. De bedrijven van familie De Ruiter zijn Goudwisselkantoor, VerzamelaarsMarkt.nl, Veilinghuis De Ruiter en Reclaimed jewels.

Wie zijn wij