Maatregelen omtrent het coronavirus

Maatregelen omtrent het coronavirus

Het coronavirus houdt de wereld nog steeds in z’n greep. Ook de maatregelen van de Nederlandse overheid om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan, zijn helder en hebben altijd gevolgen. Uiteraard sluiten wij als Goudwisselkantoor daar ook op aan. Op al onze locaties volgen wij deze maatregelen strikt op voor uw en onze gezondheid.

Onze kantoren blijven open

Al onze kantoren zijn geopend. Goudwisselkantoor is een financiële instelling met wisselvergunning van De Nederlandsche Bank en hierdoor kunnen we geopend blijven. De dienstverlening van Goudwisselkantoor blijft dus doorgaan. Met ons zeer uitgebreide landelijke netwerk blijft u terecht kunnen voor onze dienstverlening. Kijk op https://www.goudwisselkantoor.nl/kantoor/ voor uw dichtstbijzijnde kantoor. Onze dienstverlening is ook het verzorgen van taxaties van waardevolle objecten. Dit betekent dat we de objecten ook moeten zien om een taxatie goed te kunnen uitvoeren. Dit kan normaliter alleen met inachtneming van de regels vanuit de overheid op een van onze kantoren, maar we bieden ook de mogelijkheid om een taxatie te laten uitvoeren op afstand. Omdat we op onze kantoren nagenoeg volledig digitaal werken, hebben onze taxateurs altijd toegang tot uw gegevens voor lopende verpandingen en andere aanvragen.

Overige voorzorgsmaatregelen

Voor de afspraken of vrijblijvende bezoeken die nog wel op onze kantoren moeten plaatsvinden, geldt dat wij de hygiëneregels volgen die door het RIVM zijn opgesteld. Zo schudden we geen handen, blijven we op 1.5 meter afstand van elkaar en blijven medewerkers met milde verkoudheidsklachten of ergere klachten thuis. Ook vragen we u in onze kantoren een mondkapje te dragen. Zo doen we onze uiterste best om besmetting te voorkomen. Goudwisselkantoor doet er alles aan de dienstverlening op het hoge kwaliteitsniveau te houden dat u van ons gewend bent. Heeft u nog vragen, bel dan met een kantoor bij u in de buurt of stel uw vraag via de Facebook chat.

 

Maatregelen omtrent het coronavirus