Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021004

Goud verkopen bij kantoor Delfzijl

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Delfzijl? Dan bent u van harte welkom in het mobiele Goudwisselkantoor! Elke vrijdag staan we op de Jachtlaan 4 voor de Jumbo supermarkt in Delfzijl. Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht met goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.

Adres
Jachtlaan 4 (Voor de Jumbo supermarkt)
9934 JB Delfzijl
Tel. 088-1021004
delfzijl@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.
Openingstijden

Vrijdag: 10:00 - 16:30 uur

Wilt u liever een afspraak? Plan uw afspraak

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Delfzijl. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Delfzijl regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 30 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Delfzijl biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk. 

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden. Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste. 

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Delfzijl of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Delfzijl.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:
  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!
Foto's
Adres Delfzijl
Klantbeoordelingen locatie

5 / 5 Mevr. H S uit Delfzijl over Goudwisselkantoor Delfzijl op 05-05-2017:
"Goed geholpen"


5 / 5 Mevr. WE L uit Farmsum over Goudwisselkantoor Delfzijl op 21-04-2017:
"Goed geholpen"


5 / 5 Mevr. N D uit Delfzijl over Goudwisselkantoor Delfzijl op 14-04-2017:
"Vriendelijk geholpen"


5 / 5 Dhr. J S uit Delfzijl over Goudwisselkantoor Delfzijl op 31-03-2017:
"Vriendelijk geholpen en er werd goed de tijd voor me genomen"


5 / 5 Dhr. JR V uit Delfzijl over Goudwisselkantoor Delfzijl op 10-03-2017:
"Vriendelijk en snel geholpen"


Andere locaties in de buurt van kantoor Delfzijl