Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021001

Goud verkopen bij kantoor Burgh-Haamstede

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Burgh-Haamstede? Dan bent u van harte welkom in het mobiele Goudwisselkantoor! Elke woensdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur staan we op het parkeerterrein achter Bike Totaal in Burgh-Haamstede. Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht met goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.

Adres
Kerkstraat 1 (Parkeerterrein achter Bike Totaal)
4328 LH Burgh-Haamstede
Tel. 088-1021001
burghhaamstede@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.
Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 13:00 uur

Wilt u liever een afspraak? Plan uw afspraak

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Burgh-Haamstede. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Burgh-Haamstede regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 30 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Burgh-Haamstede biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk. 

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden. Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste. 

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Burgh-Haamstede of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Burgh-Haamstede.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:
  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!
Foto's
Kantoor Burgh-Haamstede
Klantbeoordelingen locatie

4 / 5 Mevr. I.H. V uit Ouddorp over Goudwisselkantoor Burgh-Haamstede op 12-04-2017:
"Professioneel en goed"


5 / 5 Dhr. P.J. B uit Zierikzee over Goudwisselkantoor Burgh-Haamstede op 08-03-2017:
"super leuke man. Met goede ideeën 8)"


5 / 5 Mevr. A.J. K uit Burgh-Haamstede over Goudwisselkantoor Burgh-Haamstede op 11-01-2017:
"Goed. Een leuk gesprek"


5 / 5 Dhr. E. uit Burgh-Haamstede over Goudwisselkantoor Burgh-Haamstede op 28-02-2016:
"alles prima"


Andere locaties in de buurt van kantoor Burgh-Haamstede