Vacature Backoffice medewerk(st)er verwerking

Vacature Backoffice medewerk(st)er verwerking

Locatie: Klaaswaal
Aantal uren: vanaf 32 uur per week

Lijkt het je leuk om in een ambitieuze en snelgroeiende onderneming in de edelmetalen-, valuta- en verzamelbranche te werken? Ben je een teamspeler, flexibel en krijg je energie van het oplossen van dagelijkse uitdagingen. Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Solliciteer direct

Bij wie kom jij te werken?

Afgelopen jaar zijn we meer dan verdubbeld naar nu 13 collega’s en we groeien hard door. We zoeken een teamspeler omdat ons succes niet alleen te bereiken is door hard te werken maar vooral door intensief samen te werken. We zijn gestructureerd maar creatief, georganiseerd maar flexibel, geconcentreerd maar omgevingsbewust en succesvol maar leergierig. Als jij ons hierin aan kan vullen dan verwelkomen we je graag in ons team.

Goudwisselkantoor is opgericht in 1984 als bedrijf in de handel van postzegels en munten. Nu, ruim 35 jaar later zijn wij gegroeid naar vakkundige specialisten, met meer dan 100 fysieke locaties in Nederland, België en Duitsland. Ons doel: Marktleider worden van Europa in de edelmetaalbranche. En we zoeken jou om deze ambities met ons waar te maken!

Wat ga jij als Backoffice medewerk(st)er verwerking doen?

Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor de controle, het voorraadbeheer, de administratie en het transport van edelmetalen, valuta en verzamelitems. Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar nieuwe collega’s voor het verwerken van onze orders. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit orders picken, verpakken, en versturen. én ben je breed inzetbaar voor ondersteuning van collega’s met andere activiteiten. Op termijn is het mogelijk om door te groeien naar onze andere disciplines (goud & zilver, valuta, webshop of logistiek). Tenslotte ben je veel in contact, collega’s van andere afdelingen en (in mindere mate) met klanten/leveranciers.

Wat wij van een Backoffice medewerk(st)er verwerking vragen:

Je bent een teamspeler, positief kritisch, enthousiast, gedreven en leergierig. Ook ben je in staat geconcentreerd te werken en heb je oog voor details.

Waarom jij als Backoffice medewerk(st)er verwerking bij ons aan de slag wilt:
Een mooie uitdaging in een hecht team en betrokken familiebedrijf. En we bieden je nog meer:

  • Een salaris tussen de 2100 en 2300,- bruto, op basis van een fulltime werkweek. Je krijgt een periodieke verhoging per jaar, afhankelijk van je prestaties;
  • Een mooie pensioenregeling, met maar een eigen bijdrage van 2,6%!;
  • Reiskostenvergoeding van 23 cent p/km. OV vergoeden we 100%;
  • 25 vakantiedagen om weer helemaal op te laden;
  • Een aantrekkelijke, jaarlijkse bonusregeling;
  • Gezellige maandelijkse personeelsbijeenkomsten;
  • Regelmatig verse broodjes en altijd vers fruit op kantoor;
  • Mogelijkheid tot private green lease;
  • We groeien hard: volop doorgroeimogelijkheden dus.

Solliciteren?

Wil jij solliciteren op de Backoffice medewerk(st)er verwerking? Voor meer informatie over de functie bel je met Anouk van Rennes (corporate recruiter) op tel. 06 – 11 45 02 62. Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Je kunt deze sturen naar:  vacature@goudwisselkantoor.nl onder vermelding van de betreffende vacature.

Solliciteer direct 

Functies binnen het Goudwisselkantoor zijn gebonden aan een specifiek risicoprofiel. Dit maakt het noodzakelijk dat bij de aanstelling van een nieuwe collega er een profile screening wordt gedaan. Uiteraard wordt er zeer zorgvuldig met uw gegevens omgegaan. Meer hierover kunt u lezen in de bijgevoegde privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Vacature Backoffice medewerk(st)er verwerking