Backoffice medewerk(st)er verwerking

Backoffice medewerk(st)er verwerking

Lijkt het je leuk om in een ambitieuze en snelgroeiende onderneming in de edelmetalen-, valuta- en verzamelbranche te werken? Ben je een teamspeler, flexibel en krijg je energie van het oplossen van dagelijkse uitdagingen. Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Solliciteer direct

Wat houdt de functie in?

Samen met een hecht team van collega’s ben jij verantwoordelijk voor de controle, het voorraadbeheer, de administratie en het transport van edelmetalen en verzamelitems. Na een inwerkperiode op alle voorkomende werkzaamheden in de afdeling wordt je ingedeeld op één van de disciplines (goud & zilver, valuta, webshop of logistiek) én ben je waar nodig beschikbaar voor ondersteunen van collega’s op andere activiteiten. Tenslotte ben je veel in contact, collega’s van andere afdelingen en (in mindere mate) met klanten/leveranciers.

Dit vragen we van je

Je bent een teamspeler, positief kritisch, enthousiast, gedreven en leergierig. Ook ben je in staat geconcentreerd te werken en heb je oog voor details.

Dit is ons aanbod

Een mooie uitdaging in een hecht team en betrokken familiebedrijf. En we bieden je nog meer:

  • Een marktconform salaris, met prestatieafhankelijke jaarlijkse periodieke verhoging
  • Een mooie pensioenregeling, met maar een eigen bijdrage van 2,6%!
  • Reiskostenvergoeding van 23 cent p/km. OV vergoeden we 100%
  • 25 vakantiedagen om weer helemaal op te laden
  • Een aantrekkelijke, jaarlijkse bonusregeling
  • Gezellige maandelijkse personeelsbijeenkomsten
  • Regelmatig verse broodjes en altijd vers fruit op kantoor
  • Mogelijkheid tot private green lease
  • We groeien hard: volop doorgroeimogelijkheden dus

Over Goudwisselkantoor

Gedrevenheid, lef en samen gaan voor het beste resultaat. Dat zijn de ingrediënten van het succes van Goudwisselkantoor. In 1984 startte het avontuur, wat met vele bijzondere momenten leidde tot wie we nu zijn: een internationaal werkende familieonderneming in de edelmetalenbranche. Met ruim 300 collega’s en meer dan 100 locaties zijn we marktleider in Nederland en België en in 2021 ook gestart in Duitsland. En voor ons gevoel zijn we nog maar op het begin.

Behalve het in- en verkopen en verpanden van edelmetalen kunnen klanten bij Goudwisselkantoor ook buitenlands geld wisselen, taxaties laten uitvoeren en objecten laten veilen. Het bedrijf telt ook drie eigen juweliers waar vintage en nieuwe sieraden worden verkocht. Verder rijden er zes mobiele wisselkantoren rond.

Goudwisselkantoor heeft een eigen Academy waar we onze specialisten van waarde opleiden. We zijn hard onderweg om een eigen standaard en stijl in de markt te zetten, die de wereld van in- en verkoop van goud en sieraden een professioneler en opener karakter geeft. Om die ambitie te realiseren versterken we ons steeds verder met toptalent en ervaren professionals, die elke dag gedreven samenwerken in een bijzondere marktomgeving.

Bekijk de websites voor meer informatie: www.goudwisselkantoor.nlwww.shop-goudwisselkantoor.nlwww.reclaimed.nlwww.veilinghuisderuiter.nl
en www.verzamelaarsmarkt.nl

Heb je interesse?

Voor meer informatie over de functie bel je met Anouk van Rennes (Corporate Recruiter) op tel. 06 – 11 45 02 62. Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Je kunt deze sturen naar: vacature@goudwisselkantoor.nl onder vermelding van de betreffende vacature. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer direct

Lees hier ons privacy statement

Backoffice medewerk(st)er verwerking